Sualınız var?

Bizdən soruşun

  1. Lamiyə
  2. Hamiləlik
  3. 15.05.2020
  4.  E-mail ilə abunə ol
Salam doktorum.mən bir dəfə sizə yazdim mənə dediniz ki antitellər ola bilər deyə aşılamaya göstəris olub.cox sagolun cox komek oldunuz.analiz verdim antitel cixmadi.amma aşılama olmaq istəyirəm.yoldaşimda irəli hərəkət 14%di.Gəncədə mənə deyirlər ki çəkin coxdu aşılama baş tutma şansı azdır.qeyd edim ki,heç bir problemim yoxdur.28 gundən bir aybasi gorurem 6 gun muddətinə.14 cu gun follikulum partliyir.23 yaş 1.60 boy 71 çəki.sizdən məsləhət istəyirəm ki bu çəkim aşılamaya təsir edirmi?nə məsləhət bilərsiz?Allah sizdən razı olsun.
Ответ принят Pending Moderation
Salam. Çəkinin aşılanmaya təsiri yoxdur. Amma normada aşılanmanın da tutma şansı 25 faizdir. Onu da deyim ki, aşılanmaya yeganə göstəriş spermaya qarşı antitellərin olmasıdır. İmkan edib bir dəfə bizim qəbulumuza gələrsiniz.
  1. aydan çox əvvəl
  2. Hamiləlik
  3. # 1
  • Səhifə :
  • 1


Bu suala hələ cavab verilməyib.
Siz birinci olun.
Lamiyə
Sizin cavab

Ginekoloqa sual ver

Bizim qiymətlərimiz

Hamiləliyin hesablanması

Cinsin hesablanması

Konsultasiya üçün
qəbula yazılın

*Adınızı və telefon nömrənizi mütləq yazın

Qəbula yazıl

Əməliyyat uğurla başa çatdı. 20 dəqiqə müddətində sizinlə əlaqə saxlayacağıq.

Diqqət!

Saytda verilən məlumatlar yalnız informasion xarakter daşıyır. Özbaşına müalicə sizin sağlamlığınıza ziyan vura bilər! Hər bir məsələ barəsində öz müalicə həkiminizlə əlaqə saxlayın.