Sualınız var?

Bizdən soruşun

  1. Anonim istifadəçi
  2. Hamiləlik
  3. 18.02.2020
  4.  E-mail ilə abunə ol
Salam dr. Aybasima 6 gun var test etdim bu gun 2 xett gosterdi. Hamilelik sayilir bu? Birdeki dr men ariqlamaq ucun caylardan birdeki komur dermanindan istifade edirem. Bilmek isterdim ki eger hamilelik bas tutarsa qebul etdiklermin ziyani ola biler? Bu gunden qebul etdiklermi dayandirsam bele?
Ответ принят Pending Moderation
Salam. Əgər iki xətt çıxıbsa, demək hamiləlik var. İçdiklərinizdən ziyan gəlməz.
  1. aydan çox əvvəl
  2. Hamiləlik
  3. # 1
Ответ принят Pending Moderation
Dr bes xq analizi ne vaxt vere bilerem?
  1. aydan çox əvvəl
  2. Hamiləlik
  3. # 2
Ответ принят Pending Moderation
İndi verə bilərsiniz.
  1. aydan çox əvvəl
  2. Hamiləlik
  3. # 3
Ответ принят Pending Moderation
Dr birdeki men Aktif kömürü icmeye davam etsem ziyani olmazki?
  1. aydan çox əvvəl
  2. Hamiləlik
  3. # 4
Ответ принят Pending Moderation
Aktiv kömür uşağın inkişafı üçün lazım olan maddələri tutub saxlayacaq, sovrulmaya qoymayacaq. Ümumiyyətlə isə hamiləlik vaxtı arıqlamaq olmaz.
  1. aydan çox əvvəl
  2. Hamiləlik
  3. # 5
  • Səhifə :
  • 1


Bu suala hələ cavab verilməyib.
Siz birinci olun.
Qonaq
Sizin cavab
Suala əlavə fayl qoşmaq üçün, aşağıdakı düyməni basın. Bu fayl tipləri qəbul edilir: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
• Insert • Удалить Faylları yüklə (Faylın maksimal ölçüsü: 10 MB)

Ginekoloqa sual ver

Bizim qiymətlərimiz

Hamiləliyin hesablanması

Cinsin hesablanması

Son soruşulanlar

Salam Ramile xanim
Salam Ramile xanim Menim folekulum gec yetiwir Yetishen zamanda tedbirleri ali...
0 cavab
?
Salam men 5gün klomifen qebul etdim bu gün aybaşimin 12ci günüdü ovulyasya testi...
7 cavab
Fol turşusu
Salam doktor, 3 aydır aileliyem hamilelikden önce fol turşusu qebul etmek olarmı...
1 cavab

Konsultasiya üçün
qəbula yazılın

Qəbula yazıl

*Adınızı və telefon nömrənizi mütləq yazın

Qəbula yazıl

Əməliyyat uğurla başa çatdı. 20 dəqiqə müddətində sizinlə əlaqə saxlayacağıq.

Diqqət!

Saytda verilən məlumatlar yalnız informasion xarakter daşıyır. Özbaşına müalicə sizin sağlamlığınıza ziyan vura bilər! Hər bir məsələ barəsində öz müalicə həkiminizlə əlaqə saxlayın.